images/stories/logosait_new.jpg

 

ЗМІ: Північна Корея будує перший ракетний підводний човен

ЗМІ: Північна Корея будує перший ракетний підводний човен
Прапор Північної Кореї

На супутникових знімках видно активність на суднобудівній корабельні КНДР в провінції Сінпо.

Північна Корея будує перший підводний човен, який оснащений балістичними ракетами, повідомляє Reuters. На супутникових знімках північнокорейської військово-морської корабельні, зроблених 5 листопада, видно активність на суднобудівній корабельні КНДР в провінції Сінпо.

"Наявність того, що виглядає секціями корпусу підводного човна на майданчиках, передбачає будівництво нового підводного човна, можливо, підводного човна SINPO-C, здатного нести балістичні ракети", - йдеться в звіті 38 North.

У доповіді уточнюється, що протягом 2017 року відбувався рух частин і компонентів на двох майданчиках, розташованих поруч з конструкторськими залами в центрі корабельні.

"Зображення 5 листопада показали два великих круглих об'єкти, які могли бути секціями корпусу тиску підводного човна", - наголошується в звіті.

На знімках за 5 листопада видно два великих круглих об'єкти, які можуть бути секціями корпусу тиску підводного човна. Вони, згідно з даними звіту, виявилися більшими, ніж для підводного човна класу ROMEO в Північній Кореї.

Видання зазначає, що зображення показали продовження випробування механізму викиду ракет з підводного човна. Але в доповіді говориться, що жодної активності не видно, припускаючи підготовку до нового випробування ракети з підводного човна.

Раніше Пентагон підготував доповідь про можливий сценарій військових дій між США і їхніми союзниками проти КНДР.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер