images/stories/logosait_new.jpg

 

Спостерігачі ОБСЄ знайшли Гради у сепаратистів

Спостерігачі ОБСЄ знайшли Гради у сепаратистів
Фото: MilitaryArms.ru
У бойовиків ЛНР знайшли Гради

Заборонене озброєння базувалося на територіях підконтрольних ЛНР.

Розташування реактивних систем залпового вогню системи Град зафіксували біля села Хрустальне - на території підконтрольній сепаратистам. Про це йдеться в звіті спеціальної моніторингової місії, передає УНІАН.

"19 листопада в порушення відповідних координат відведення озброєння в непідконтрольних уряду України районах Спеціальна моніторингова місія бачила 10 реактивних систем залпового вогню (БМ-21 Град, 122 мм) неподалік від Хрустального (колишня назва Красний Луч, в 56 км на північний захід від Луганська)", - йдеться в звіті.

Також місія продовжує стежити за процесом відведення озброєння і за його зберіганням у спеціально визначених місцях.

Так, 18 листопада в непідконтрольних уряду України районах Донецької області СММ побачила, що раніше зафіксовані 10 протитанкових гармат (МТ-12 Рапіра, 100 мм), 11 реактивних систем залпового вогню (БМ-21) і 9 самохідних гаубиць Гвоздика (2С1) були відсутні в місці постійного зберігання важкого озброєння.

Нагадаємо, перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг зустрівся з главою самопроголошеної Луганської народної республіки Олександром Плотницьким і обговорили питання перешкоджання діяльності місії ОБСЄ в Луганській області.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер