images/stories/logosait_new.jpg

 

В Тернополі провели Відкритий турнір з баскетболу серед юнаків 2003-2004 р.н. на Кубок міського голови Тернополя

10-12 листопада 2017 р. в м. Тернопіль в ЗОШ № 26 був проведений Відкритий турнір з баскетболу серед юнаків 2003-2004 р.н. на Кубок міського голови Тернополя.

Команду від КЗ "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту" представляли юнаки "GOOD KOMPANY" тренера-викладача Качмара Ю.Л.

В турнірі брало участь 6 команд. Перемогу здобула команда "ДЮСШ" м. Чортків. Друге місце зайняла команда БК "Скарпіон" з м. Хмельницький. Третє місце зайняла команда "GOOD KOMPANY" ДЮСШ м. Тернопіль.

Команди, які зайняли I, II, III - місця були нагороджені Кубками, грамота, гравці медалями. Також команди отримали плакат з фотографіями всіх учасників турніру.

В конкурсі "Снайпер" кращим був гравець команди "ДЮСШ" м. Чортків Драганець Олег і нагороджений пам’ятним Кубком та грамотою.

В конкурсі "Штрафний кидок" переможцем став гравець команди "ДЮСШ" м. Збараж Церемула Анатолій і був нагороджений пам’ятним Кубком і грамотою.

Кращим гравцем турніру був визнаний Процків Владислав з команди "ДЮСШ" м. Чортків, який був нагороджений Кубком і грамотою.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер