images/stories/logosait_new.jpg

 

МЗС України знову вимагає від РФ допустити до Павла Гриба лікарів

МЗС України знову вимагає від РФ допустити до Павла Гриба лікарів
Фото: Игорь Гриб/Facebook
Павло Гриб

Стан здоров'я українця в СІЗО погіршується.

Спікер МЗС України Мар'яна Беца повідомила в Twitter, що відомство вимагає від російської сторони вирішити обстеження фахівцями українського Міністерства охорони здоров'я незаконно утримуваного в РФ українця Павла Гриба.

"Сьогодні Павла Гриба відвідав консул. Зважаючи на стан його здоров'я, повторно вимагаємо від РФ надати дозвіл на обстеження фахівцями МОЗ України", - зазначила вона.

 

Сьогодні Павла Гриба відвідав консул. Враховуючи стан його здоров'я, вимагаємо повторно від РФ надати дозвіл на обстеження фахівцями МОЗ Укр

Нагадаємо, 20 листопада українського консула допустили до Гриба в СІЗОКраснодара на кілька хвилин. За повідомленням батька хлопця, стан його здоров'я погіршується, а ліки передати не вдалося.

Суд РФ не відпустив Гриба під домашній арешт

Як повідомляв Кореспондент.net, раніше 19-річний Гриб зник в Білорусі. Його батько, член громадської Ради Держприкордонслужби Ігор Гриб заявив, що ФСБ виманила хлопця в Гомель під виглядом зустрічі з дівчиною і провела затримання.

Пізніше стало відомо, що Павло перебуває в слідчому ізоляторі Краснодара і звинувачується владою РФ в підготовці теракту.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер