images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відзначили четверту річницю Дня Гідності та Свободи

21 листопада, у День Гідності та Свободи в Тернополі провели мітинг пам’яті та покладання квітів до пам’ятника Небесній Сотні, що на Площі Героїв Євромайдану.

Міський голова Сергій Надал, представники влади, духовенство, молодь, учасники революційних подій, воїни АТО та чимало небайдужих тернополян зібралися в цей день аби віддати належну шану громадянському подвигу, вшанувати патріотизм і мужність людей у відстоюванні демократичних цінностей.

«У 2013-2014 роках українці вкотре показали усьому світу свою гідність та згуртованість, показали, що ми справді державотворча нація, яка має право на своє самовизначення та на свою країну. І сьогодні найкращими словами вдячності та пошани усім загиблим буде єдина могутня Українська держава, збудована спільними зусиллями влади та громади, згуртовано та жертовно, така, заради якої полягли герої Небесної Сотні та патріоти на Сході України», - зазначив Сергій Надал.

Очільник Тернополя подякував всій громаді міста, всім тим, хто відстоював українську гідність на Євромайдані в Києві та в Тернополі та родинам героїв, що загинули за Українську Незалежність.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер