images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі депутат-інвалід побив двох поліцейських

Чоловікові загрожують виправні роботи або тюремний термін.

У Тернополі депутат обласної ради викликав поліцію через порушення правил дорожнього руху водієм іншого автомобіля, та до приїзду правоохоронців порушник зник, а заявник напав на правоохоронців. Про це повідомляється на офіційному сайті Нацполіції.
"Як стало відомо, викликав міліцію депутат Тернопільської обласної ради. Проте до приїзду поліції порушник покинув місце події, а заявник безпідставно почав вести себе агресивно і неадекватно. Чоловік в інвалідному візку не реагував на зауваження, а потім напав на поліцейських", - сказано в повідомленні.
Відзначається, що патрульні намагалися заспокоїти дебошира. Чоловік пообіцяв поводитися адекватно. Однак, коли патрульні відпустили його руки, він схопив дівчину-поліцейську за волосся, а потім впав з інвалідного візка, потягнувши її за собою і пошкодивши мобільний телефон інспектора.

"Поліцейські за медичною допомогою звернулися в лікарню. У патрульного закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій нижньої щелепи. У дівчини-поліцейського закрита черепно-мозкова травма, забій м'яких тканин волосистої частини голови і струс", - повідомляють в поліції.
Депутат відмовився давати свідчення, але при цьому не повернув відібраний у жінки-поліцейського нагрудний знак.
Вирішується питання про внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 345 КК - погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Санкція статті - виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, чи обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. На місці події працює слідчо-оперативна група.
Нагадаємо, в Луганській області правоохоронці затримали громадянина Грузії, який важко поранив поліцейського.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер