images/stories/logosait_new.jpg

 

Патріотичний фестиваль мистецтв «Земля Героїв» відбувся у Тернополі

З нагоди Дня Гідності та Свободи у палаці культури «Березіль» відбувся патріотичний фестиваль мистецтв «Земля Героїв». Участь у заході взяли учасники Революції Гідності, бійці АТО, волонтери, представники влади та громадськості. Привітав присутніх міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Події революції та війна на Сході стали моментом проявлення найкращих рис українського народу. Ми відчули згуртованість, проявили самопожертву і здатність заради єдності країни та наших ближніх жертвувати коштами, добробутом та навіть життям, - зауважив Сергій Надал. – Сьогодні нашим святим обов’язком є відродження України на засадах демократії, патріотизму, поваги до гідності Українця. Сильна, суверенна, благополучна та заможна Україна — це та ціль, за яку віддавали життя Герої минулого і сучасного».

У рамках заходу, за вагомий внесок у справу розвитку, відродження та єдності Українського козацтва, ствердження національної ідеї, військово-патріотичному вихованні молоді, територіальній обороні, волонтерській діяльності, українське козацтво нагородило очільника Тернополя Сергія Надала медаллю «Богдана Хмельницького».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер