images/stories/logosait_new.jpg

 

Прийдешня зима для тернопільських комунальників буде “курортною” ?

zymaХто ось так зразу, без усіляких інтернетів зможе згадати, якою була минулорічна зима у Тернополі? Зате усі добре пам’ятають яким був листопад. З’явилася навіть офіційна інформація, що на наше місто напала якась аномалія. А ось цього року листопад комунальні служби Тернополя пошкодував.

А як воно буде взимку? Метеорологи прогнозують, що також не дуже страшно. Так, у грудні, прогнозують температуру близько нуля градусів. А з опадами узагалі проблеми – очікується великий дефіцит.

У січні може навіть трішки похолодати. Але не так уже й суттєво – температура опуститься до мінус 5 градусів. Хоча будуть і періоди короткого потепління. А після нього знову трішки похолодання. Ось тут і можлива, як мовиться, на дорогах ожеледиця. Але тернополянам хвилюватися не варто – по усьому місті стоять зелені ящики. І дехто навіть запевняє, що в них є пісок, щоб посипати дороги і тротуари.

У лютому буде зовсім трішечки прохолодно – бо якихось три градуси морозу, то для нас ще цілком комфортна температура. А ось опадів і у цьому місяці практично не прогнозують.

Тобто можна прогнозувати, що якщо цей прогноз таки справдиться, то для тернопільських комунальників ця зима буде цілком «курортною». Тут головне, щоб до міста знову не припхалася якась аномалія.

Джерело: pro.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер