images/stories/logosait_new.jpg

 

Астролог назвав знаки, які розбагатіють 2018 року

Протягом року таланитиме усім водним і земним знакам. Як ніколи упевнено та комфортно почуватимуться Раки, Скорпіони, Риби, Стрільці, Діви і Козероги.

Про це “Gazeta.ua” розповіла харківський аcтрoлoг Олена Максимова.

“Цим знакам раджу відкласти наполеонівські плани. Годі гнатися за славою. Зосередьтеся на найголовнішому, – говорить аcтрoлoг. – Тоді кар’єрний ріст не заставить себе чекати. Продумуйте нову стратегію, змінюйте імідж. Починається принципово новий етап у вашому житті. Забудете, що таке невдачі і безгрошів’я. Заробітки зростають. Успіх буде на вашому боці, якщо чітко знатимете, чого хочете. Закладайте фундаменти і купуйте житло. Це час гніздування. Багатьом світить придбання нерухомості та нових авто. Не упустіть можливості розбагатіти”.

Складніше підуть справи у повітряних і вогняних знаків.

“Рік потребує клопіткої роботи, – каже аcтрoлoг. – Будьте готові відмовитися від меншого заради більшого. Це рік працьовитих і терплячих, які знаходять спосіб, як вижити, не зважаючи на фінансові перешкоди. Скрутно почуватимуть Стрільці і Близнюки. Вони звикли жити яскраво і масштабно. Левам доведеться відстоювати своє добре ім’я і доводити, що варті слави і винагород”.

Той, хто у наступному році зважиться на переїзд за кордон чи нове місце роботи, буде змушений починати усе з нуля.

“Готуйтеся відстоювати свої права і завойовувати місце під сонцем. Рік потребує конкретики, глибини, прагматичності та уміння позбавлятися зайвого. Шукайте свою стежку і рухайтеся до мети”, – радить Олена Максимова.

У 2018 році матимемо 5 затемнень.

“У сезон затемнень не варто нічого планувати. Справи підуть напружено, мало що вдаватиметься. Загострюються фобiї. 31 січня, 15 лютого, 13 липня, 27 липня, 11 серпня не варто планувати покупку нерухомості, одруження, оформлення спaдку чи підписання договорів. У силу вступає Сатурн. 2018 рік сприятиме будівництву і ландшафтному дизайну”, – каже Максимова.

Джерело:  Gazeta.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер