images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі для дітей з особливими потребами провели благодійний фестиваль «Повір у себе»

З нагоди Міжнародного дня інваліда у Тернопільському обласному академічному театрі актора та ляльки відбувся фестиваль «Повір у себе». Захід організували для сімей, у яких виховуються діти з обмеженими можливостями. Під час акції волонтери разом з дітьми робили новорічні листівки, ялинкові прикраси, проводили майстер-класи.

Очільник Тернополя подякувати кожному із присутніх дітей за чудові моменти, які дарує їх творчість, за силу духу та прагнення до нових звершень, які вони проявляють.

«Хочу, щоб ви знали – наше місто пишається вашим досягненнями і перемогами! Кожен із вас особливий і при цьому дуже талановитий, а тому успіх буде незмінним супутником у вашому житті. Ми й надалі докладатимемо всіх зусиль, щоб підтримати кожного із вас на цьому шляху, - зазначив очільник Тернополя. - Багато років поспіль «особливі» маленькі та юні тернополяни мають змогу продемонструвати свої таланти. За ці роки багато із них досягли успіхів у творчості, а це означає, що головне завдання Фестивалю – додати впевненості у собі, у власних силах і можливостях – виконано успішно. І назва його - «Повір у себе!» - є дуже правильною і символічною».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер