images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині відкрили вже восьмі очисні споруди

91f458a5d82d1b17b2738eae1c6d33d1Тепер очисні споруди отримала ще й Більче-Золотецька обласна фізіотерапевтична лікарня реабілітації, що у Борщівському районі. Вартість проекту понад 6 млн. грн. Це вже восьмі очисні споруди, які відкрили в області за останні два роки.

Відкрили очисні споруди продуктивністю 150 м3/добу народний депутат України Олег Барна, голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, начальник управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації Володимир Богайчук та головний лікар закладу Любомир Синоверський. Реконструювати та запустити в експлуатацію очисні споруди вдалося за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Реалізація даного проекту дасть змогу забезпечити якісне очищення специфічних стічних вод у річку Серет та проникання їх у підземні води.

Будівництво очисних розпочали у вересні 2016-го. Тоді здійснили котловані, бетонні, фундаментні роботи, придбали обладнання для реконструкції очисних споруд, здійснили монтаж устаткування виду посудин на відкритому майданчику. Завершили всі роботи у 2017-ому і їх офіційне відкриття відбулося 30 листопада.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер