images/stories/logosait_new.jpg

 

У дитячих поліклініках Тернополя запрацювала «Електронна реєстратура»

Відтепер на прийом до лікарів у дитячих поліклініках Тернополя можна записатися онлайн через систему «Електронна реєстратура» на сайті http://www.tmdkl.te.ua/. Зі слів очільника Тернополя Сергія Надала, наразі записатися через систему можуть батьки пацієнтів, які обслуговуються у педіатричному відділенні №1 на вул. Федьковича. А вже незабаром цей сервіс буде доступний для запису на прийом для пацієнтів інших мікрорайонів.

«Система «Електронна реєстратура» дозволяє батькам оперативно, через інтернет, не перебуваючи у звичайній черзі у поліклініці, записати дитину на прийом до лікаря. При цьому їм більше не потрібно буде звертатися у реєстратуру, лише прийти у зазначений день та годину у кабінет лікаря, - розповідає очільник Тернополя. – Варто зазначити, що ця система, яка функціонує у Тернополі, може бути повністю адаптована з національною системою електронної реєстратури, про яку ведуться розмови у Міністерстві охорони здоров’я. Окрім того планується, що система буде пристосована для використання з «Карткою тернополянина»».

Одночасно головний лікар Тернопільської міської комунальної дитячої лікарні Андрій Артимович пояснює, що зараз записатися на прийом через «Електронну реєстратуру» можна виключно до дільничого педіатра тим пацієнтам, які обслуговуються у поліклініці на вул. Федьковича. А вже під час прийому сам лікар може записувати пацієнтів через систему «Електронна реєстратура» до вузькопрофільних фахівців або на наступний прийом. Таким чином тернополянам не потрібно звертатися у звичайну реєстратуру медичного закладу на вул. Федьковича. Інші поліклініки поступово приєднуються до системи, про що буде проінформовано додатково.

До слова, у місті також активно працює система «Електронна реєстратура» для дорослого населення функціонує у поліклініках та амбулаторіях на сайті http://www.medical.te.ua/ua/ з початку 2016 року

Інструкція, як записатися на прийом до дільничого педіатра через систему «Електронна реєстратура» http://www.tmdkl.te.ua/:

  1. В сервісі «Електронна реєстратура» пройдіть реєстрацію вказавши номер мобільного телефону;
  2. Почніть пошук лікаря за Вашою адресою проживання;
  3. Обравши лікаря натисніть «Записатись на прийом»;
  4. Виберіть зручну для Вас дату та час прийому натиснувши на них;
  5. Перевірте правильність Ваших дій в рубриці «Особистий кабінет» сервісу «Електронна реєстратура» - буде вказано дату (та час прийому, ПІП лікаря - при натисканні на дату) Вашого візиту до лікаря;
  6. Прийдіть у поліклініку на вказану дату та час ВІДРАЗУ ДО КАБІНЕТУ ЛІКАРЯ (не ідучи до реєстратури) – Ваш електронний талон та амбулаторна картка будуть очікувати на Вас уже в кабінеті лікаря до якого Ви записані на прийом;
  7. Для відмови від прийому – в «Особистому кабінеті» сервісу «Електронна реєстратура» натисніть на дату прийому до лікаря, та внизу талону натисніть «Відмовитись від прийому». Отримайте підтвердження в «Особистому кабінеті» про відмову від візиту до лікаря.
  8. Записатись до лікаря можна і за допомогою телефонного дзвінка в реєстратуру поліклініки, де всі необхідні Ваші дані, по телефону, зафіксує медичний реєстратор. В такому випадку, теж підходите на обрану дату та час відразу до кабінету лікаря, не очікуючи черги в реєстратурі – електронний талон та амбулаторна картка будуть очікувати на Вас в кабінеті лікаря.
  9. На повторне відвідування при потребі педіатр записує Вас одразу на прийомі. Повторно записуватись через сайт не потрібно!
  10. До вузького спеціаліста маленьких пацієнтів також записує дільничий педіатр одразу на прийомі. В амбулаторну карту записуються дата та час відвідування. В реєстратуру звертатись вже не потрібно !

 

Телефони гарячої лінії з питань реєстрації on-line

096 510 43 06

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер