images/stories/logosait_new.jpg

 

Ірина Купчак показала фото, за яке її вигнали з проекту “Модель-XL”

f7a1f83418a75511146f3afd6c2ea9b34a4e479320-річна модель Ірина Купчак нещодавно покинула проект “Модель-XL”. Тепер вона поділилася в Instagram фотографією, яку судді назвали найгіршою з усіх її світлин.

На своїй сторінці в Instagram пишна модель з Тернопільщини опублікувала фото з конкурсу, де учасниця мала прорекламувати гель для душу.

“— Судді сказали, що це не найвдаліше моє фото. Але як на мене, то нормальна так фотка, навіть в інста можна “залити”, – написала екс-учасниця шоу.

Нагадаємо, що Ірина Купчак родом із Заліщиків. Вона одразу покорила суддів своєю красою та харизмою. Зіркові журі проекту Катя Осадча, Андре Тан, Влад Яма та Тетяна Мацкевич обрали дівчину з тридцятки конкурсанток з пишними формами.

Дівчина боролася за перемогу із 30-ма іншими учасницями.

Першим завданням для дівчат стала фотосесія в образах представників шести професій разом з досвідченими моделями-чоловіками. Конкуренткам на проекті довелось проявити вміння позувати, вживатися в роль, а також працювати в команді, не втрачаючи власної індивідуальності.

Другим завданням для учасниць стало вражаюче випробування танцем у стилі вог, в якому конкурентки попарно зіткнулись у батлі.

Однак, невдовзі Ірина Купчак покинула шоу.

Зауважимо, що проект “Модель XL” вийшов на екрани 31 жовтня. Участь у ньому взяли дівчата з різних куточків країни. Переможниця проекту отримає приз — прикрасить обкладинку журналу Coxmopolitan і стане обличчям колекції Андре Тана.
Джерело: Доба

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер