images/stories/logosait_new.jpg

 

Кількість порушень тиші на Донбасі зросла - ОБСЄ

Кількість порушень тиші на Донбасі зросла - ОБСЄ
Фото: osce.org
Представники місії ОБСЄ на Донбасі

Спостерігачі ОБСЄ констатують збільшення кількості порушень режиму "тиші" на Донбасі.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі зафіксувала збільшення кількості порушень режиму "тиші" в зоні АТО за період з 19:30 7 грудня до 19:30 8 грудня, зазначено у звіті організації.

"У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (зафіксувавши приблизно 560 вибухів проти близько 200 відповідно)", - повідомили спостерігачі.
У Луганській області місія зафіксувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, одночасно констатувавши меншу кількість вибухів (приблизно 70), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (близько 120 вибухів).
"Доступ СММ залишався обмеженим як на ділянках розведення, так і в інших районах, зокрема на блокпосту неподалік Верхньошироківського. Спостерігачі зафіксували спричинені обстрілом пошкодження цивільних об'єктів поблизу селища Червоний Яр у Жовтневому
Нагадаємо, раніше спостерігачі ОБСЄ зафіксували новий табір і позиції сепаратистів ДНР, а також траншеї недалеко від кордону з Росією.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер