images/stories/logosait_new.jpg

 

Китаю і Казахстану запропонували відмовитися від Олімпіади із солідарності з РФ

Китаю і Казахстану запропонували відмовитися від Олімпіади із солідарності з РФ

Божевільна думка від депутатів з Росії.

Депутат Держдуми РФ Віталій Мілонов запропонував національним олімпійським комітетам країн БРІКС (Бразилії, Індії, Китаю та ПАР), а також Білорусі, Казахстану і Киргизстану відмовитися від участі в Олімпіаді-2018 в Пхенчхані на знак солідарності з Росією. Про це повідомляє Р-Спорт.

"Пропоную вам продемонструвати солідарність з нашою країною і утриматися від участі в Іграх на знак солідарності, якщо участь російської збірної буде неможливою.

На нашу країну чиниться безпрецедентний тиск в багатьох сферах міжнародного співробітництва: американо-європейська санкційна політика просочується в найбільш абстрактні від політики сфери.

Наші країни так чи інакше, кожна по-своєму зіштовхувалися з проявом північноатлантичного імперіалізму. США і її сателіти в різний час чинили на наші країни політичний тиск і економічний шантаж. Сьогодні під прицілом Дядька Сема опинилася Росія. Але хто дасть гарантію, що, наприклад, завтра під молот економічних апетитів Заходу не потрапить ваша Батьківщина і ваша національна гордість?" - йдеться в повідомленні парламентарія.

Раніше повідомлялося, що збірну Росії усунули від участі в Олімпіаді-2018. При цьому рішення, чи їхати окремим російським спортсменам під нейтральним прапором, прийме найближчим часом президент країни Володимир Путін.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер