images/stories/logosait_new.jpg

 

Сім’я із Тернопільщини взяла участь у телешоу “Хата на тата”

Сім’я із села Сапанів Кременецького району взяла участь у відомому телешоу каналу СТБ «Хата на тата». Вчора, 11 грудня, транслювали випуск проекту, в якому учасниками були наші земляки.

У сім’ї Миколи та Валентини двійко дітей: семирічна Христинка та трирічний син Данило. Батько за все своє життя не працював жодного дня, а успішно і без докорів сумління тратив те, що важкою працею заробляла його мама за кордоном. Незважаючи на матеріальну підтримку з боку свекрухи, Валентина ж не сидить на місці, а постійно працює: є завклубом у селі, керує п’ятьма ансамблями, диригує у церковному хорі та ще й вирощує малину. Проте, із приїздом знімальної групи, життя сім’ї перевернулося із ніг на голову, адже на відпочинок поїхала мати, а батько Микола почав виконувати всі її обов’язки. Як зізнався учасник шоу, графік мами був дуже складним і йому, нетренованій людині, він здався нереальним.

Слід зазначити, що не без допомоги донечки-розумниці, яка у всьому допомагала, Микола впорався із завданнями та вперше у своєму житті заробив для найрідніших аж 50 тисяч гривень.

Деталі у сюжеті СТБ.

Джерело: 0352

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер