images/stories/logosait_new.jpg

 

Наставник Рігондо виступив на захист свого підопічного

Наставник Рігондо виступив на захист свого підопічного
Фото: Getty Images
Гільєрмо Рігондо і Педро Діас

Педро Діас наголосив, що його боєць Гільєрмо Рігондо не симулював травму, коли не став продовжувати бій проти Василя Ломаченка.

Педро Діас, наставник Гільєрмо Рігондо, став на захист свого боксера після шквалу критики, що випала на кубинця через відмову від продовження поєдинку проти Василя Ломаченка.

"Ріго відчув дискомфорт в руці у другому раунді, і ми дозволили йому продовжити бій... Можливо, він трохи втратив концентрацію, не міг дотримуватися тактики, яку ми розробили. Ломаченко продемонстрував високу ефективність, але в шостому раунді він потужно потрапив по ньому, і тоді, оцінивши все з технічної та конкурентної точок зору, ми вирішили знятися з бою і захистити Гільєрмо.

Наш боєць не здавався ... Є одна річ, яку повинні бачити тренери - це зовнішній вигляд боксера, мова тіла. Один погляд на обличчя спортсмена може часом розповісти більше, ніж безліч слів.

Ми визнаємо, що Ломаченко - великий боєць. Ріго піднявся на дві категорії вгору, але ми не виправдовуємо цим поразку. Ломаченко переміг. Ось що сталося. Краще спробувати в надії перемогти, ніж уникати бою через страх поразки. Він спробував щастя в 130 фунтах, тепер він повернеться в більш легку вагу, щоб довести, що він великий боксер", - наводить слова Педро Діаса BoxingScene.

Раніше повідомлялося про те, що Всесвітня боксерська асоціація позбавить Гільєрмо Рігондо титулу чемпіона світу у другій найлегшій вазі.

За матеріалами: iSport.ua
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер