images/stories/logosait_new.jpg

 

"Галичанка" двічі програла "Волині"

Тернопільський волейбольний клуб "Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ" двічі програв "Волинь-УНІВЕРСИТЕТ-ОДЮСШ" з Луцька. Матчі відбувалися у Луцькуі в рамках 6-ого туру чемпіонату України серед жіночих команд Суперліги.

Цей матч для вболівальників викликав неабиякий інтерес, адже зустрічались лідери чемпіонату. Перемога якоїсь з команда виводило її на друге місце.

Перший матч вийшов дуже напружений. З перших подач ініціативу захопили волинянки, довівши перший сет до перемоги. Другий і третій сет вже в напруженій боротьбі здобули гості. Господарки помилялись, а тернополянки вдало пробивало їхні блоки. Здавалось четвертий сет буде останній в цій грі, адже Галичанка вийшла в перед. Проте  надалі наші волейболістки  почали помилятись , що швидко повернуло психологічну врівноваженість гравцям Волині, які зрівняли рахунок по сетам -2:2.  В пятому сеті господарки майданчику особливої боротьби не відчули від тернополянок, вигравши 15-9.

Здавалось, Галичанка на другу гру має вийти в зовсім іншому настрої і має захопити ініціативу з початку гри, так як в тренерського штабу явно не було в планах віддавати такі важливі очки. Але нажаль цього не сталось. На що вони спромоглися, так це взяти лише один сет.

Ці дві поразки дозволило Волині відірватись від свої суперниць на п’ять очок і закріпитись на другій сходинці.

Наступні матчі Галичанка проведе вдома 22-23 грудня. В гості до завітає аутсайдер чемпіонату київський Фаворит.

ВОЛИНЬ-УНІВЕРСИТЕТ-ОДЮСШ – ГАЛИЧАНКА-ТНЕУ-ГАДЗ – 3:2(25:23, 25:27, 18:25, 25:17, 15:9)
ВОЛИНЬ-УНІВЕРСИТЕТ-ОДЮСШ – ГАЛИЧАНКА-ТНЕУ-ГАДЗ – 3:1(25:15, 25:22, 23:25, 25:17)

sports.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер