images/stories/logosait_new.jpg

 

Підручний: "У Хохфільцені виступив краще, ніж в Естерсунді, впевненості має додатися"

Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний прокоментував результат команди в естафетній гонці на етапі Кубка світу в Хохфільцені. Підручний біг останній етап і зумів витягнути команду на шосте місце. Спортсмен заявив, що навіть в непростих умовах стрільби він не думав про штрафні колах, повідомаляє xsport.

"Я чув від тренерів, як наші хлопці стріляють, але не дуже стежив за тим, що відбувалося на перших трьох етапах, тому що розминався. Восьмим я вийшов на свій етап, але перше коло довелося працювати самому, не було, на кого орієнтуватися.

Першу стрілянину намагався проводити в ритмі, але в той же час не поспішав. Про штрафні колах не думав, навіть коли треба було закривати мішень останнім патроном. Підходячи до стійки, знав, що шосте місце близько. Тримався з Шипулін, хоча це було нелегко. Розумів, що на стійці треба ризикувати, не стояти і не чекати.

Вдалося чисто відстрілятися, але на початку останнього кола швейцарець обійшов мене і почав додавати сильно. Думав, що полишу, але зібрався з силами і вчепився в нього. А потім побачив, що він починає здавати. Тренери сказали мені, що Шипулін, який йшов за мною, почав прискорюватися. Я теж включився.

На підйоми віддав всі сили і завдяки цьому на фінішну пряму вийшов шостим і не дав нікому наблизитися. Можу сказати, що в Хохфільцені виступив краще, ніж в Естерсунді, і впевненості має додатися".

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер