images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині прогнозують похолодання

zymaОпади у вигляді снігу та зниження температури повітря передбачають метеорологи цими днями на Тернопільщині. По всій території області зберігатиметься хмарна прохолодна погода. За прогнозами обласного гідрометеоцентру, на дорогах постійно утворюватиметься ожеледиця. Відтак жителів краю просять бути обережними.

Як розповідають метеорологи, на Тернопільщині зберігатимуться мінливі погодні умови з високою ймовірністю опадів. В основному температура повітря залишатиметься мінусовою.

«— З початку тижня у Тернопільській області передбачається хмарна погода з проясненнями. Часом невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 5–10 метрів за секунду. Температура повітря вночі 1–6 градус морозу, вдень: від трьох градусів морозу до двох градусів тепла», — повідомили в обласному гідрометеоцентрі.

За попередніми прогнозами метеорологів, у другій половині грудня спостерігатиметься справжня зимова погода з великою кількістю опадів у вигляді снігу, а температура повітря спостерігатиметься мінусова.

Джерело: Доба

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер