images/stories/logosait_new.jpg

 

Депутати прийняли Бюджет Тернополя на 2018 рік

На черговій сесії Тернопільської міської ради депутати 31 голосом «за» схвалили Бюджет Тернополя на 2018 рік.  Зі слів очільника Тернополя Сергія Надала, бюджет міста на наступний рік передбачений у сумі 2 млрд. 467 млн. грн.

«Наступного року планується виділити понад 300 млн. грн. на потреби житлово-комунального господарства, зокрема на проведення капітальний та поточні ремонти, - розповідає міський голова. – Ще понад 45 млн. грн. буде виділено на спортивну галузь, 465 млн. грн. – на сферу освіти та науки, на охорону здоров’я – понад 188 млн.грн. та ще понад 9 млн. грн. на реалізацію проектів «Громадського бюджету» та ін.»

Також на сесії депутати прийняли Програму економічного та соціального розвитку міста, яка визначає питання залучення інвестицій, розвиток підприємництва, питання містобудування та житлової політики тощо.

«У програмі передбачено розробку Концепції індустріального парку, розвиток міської інфраструктури, залучення іноземних інвестицій в економіку,організацію  передачі в оренду та продажу комунального майна через системи Прозоро. Продажі, розробку цифрових детальних планів територій, завершення робіт на дамбі Тернопільського ставу та продовження інших капітальних робіт у місті, придбання громадського транспорту, покращення матеріально-технічної бази у закладах охорони здоров’я, відновлення роботи дошкільних навчальних закладів тощо», - зазначає начальник управління економіки, промисловості та праці Тетяна Корчак.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер