images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільська Галичанка вийшла у півфінал Кубку України!

Сьогодні завершилися останні чвертьфінальні матчі Кубка України у Луцьку та Чернігові.

Тернопільській Галичанці, для проходу у півфінал, потрібно було тільки перемагати. Їхнім суперником був вищоліговий хмельницький Новатор. Віктору Туркулі вдалося налаштувати своїх підопічних і вони з першого сету заволоділи ініціативою, не давши жодного шансу своїм суперниками, здобувши впевнену перемогу – 3:0.

Інший матч, який відбувався в Луцьку жодного турнірного становища не мав. Так, Волинь яка напередодні забронювала собі місце у вихід в наступний раунд, зустрілась з рівненською Регіною, яка не мала жодного шансу на прохід далі. Господарки майданчику впевнено перемогли гостей з Рівного – 3:0.

В іншій групі, доля виходу у півфінал, вирішувалась в останньому матчі. Так, для виходу господаркам майданчику – чернігівському Педуінверситету потрібно було виграти лише дві партії, а їхнім суперникам – запорізькій Орбіті влаштовувала лише «суха» перемога. І більш досвідчені гравці Орбіти розгромили чернігівських волейболісток -3:0, пройшовши у півфінал.

Жеребкування для визначення півфінальних пар Кубка України пройде вже після Нового року, а самі матчі заплановані на 27-28 січня.

sports.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер