images/stories/logosait_new.jpg

 

Метт Деймон: Є різниця між мацанням за дупу і зґвалтуванням

Американський актор Метт Деймон прокоментував гучні скандали на тему сексуальних домагань у Голлівуді, зокрема хвилю звинувачень проти продюсера Гарві Вайнштейна.

Він вважає, що не варто прирівнювати такі речі, як мацання жінки за дупу проти її волі та зґвалтування.

Про це Деймон заявив ABC News.

"Я вважаю, що існує спектр подібної поведінки. І треба розбиратися – розумієте, є різниця між, знаєте, тим, щоби помацати когось за дупу або зґвалтуванням чи розбещенням неповнолітніх, правильно ж? Безсумнівно, з обома подібними явищами треба боротися і  викорінювати, але не треба їх об’єднувати, правда?", - зазначив актор.

Метт Деймон закликає не прирівнювати мацання за дупу до серйозніших злочинів

На думку Метта, це добре, що жінки почали знаходити в собі сміливість розказувати про такі випадки. Але існує небезпека того, що масштаб засудження і негативної реакції суспільства навіть на "легкий" харасмент призведе до того, що чоловіки та молоді хлопці категорично відмовлятимуться визнавати свою провину.

"Бо якщо ти візьмеш на себе відповідальність  за те, що скоїв, твоє життя буде зруйновано", - пояснив актор.

Що до Вайнштейна, то Деймон запевняє, що про його жахливі діяння у Голлівуді не знали, інакше б цьому раніше було покладено край. Хоча погана репутація в продюсера справді була.

"Я знав, що не хотів би бачити його одруженим із близькою мені людиною. Але це витікало з того, що ми знали, розумієте? Це нікого не дивувало. Коли ти чуєш, що Гарві те, Гарві се – тобто, гляньте лише на нього. Звісно, він – бабій", - поділився Деймон.

Нагадаємо,  актриса і фотомодель Памела Андерсон нещодавно збурила мережею заявою про те, що, аби не стати жертвою сексуальних домагань, жінці досить просто не нехтувати правилами безпеки.

Фото з Instagram

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер