images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільщину засипає снігом

Мінусову температуру повітря та снігопади передбачають найближчими днями на Тернопільщині. Метеорологи попереджають про ускладнення погодних умов та створення небезпечних ситуацій на автошляхах. Жителів краю просять без необхідності у далекі мандрівки не вирушати.

Найближчими днями Тернопільщина перебуватиме під впливом холодних атмосферних фронтів. Відтак в регіоні очікується справжня зимова погода: снігопади, вітри, зниження температури повітря до десяти градусів морозу. На дорогах утворюватиметься ожеледиця. Метеорологи попереджають водіїв і пішоходів про небезпеку.

«Погодні умови залишатимуться несприятливими у більшості регіонів України. У Західному регіоні передбачається ожеледиця, снігопади, також погіршуватиметься видимість внаслідок опадів. Температура повітря: вночі 6 – 8 градусів морозу, місцями температура повітря знижуватиметься до десяти градусів нижче нуля. Вітер змінних напрямків 7 – 12 метрів за секунду, часом пориви вітру», – повідомляє Укргідрометеоцентр.

Метеорологи передбачають опади у вигляді снігу по всій території регіону. Однак значних заметів на автошляхах упродовж доби не прогнозують.

У службі автомобільних доріг області запевняють: необхідна техніка вже виїхала на автошляхи, щоб забезпечувати рух транспортних засобів по території регіону.

Софія Романська


zz.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер