images/stories/logosait_new.jpg

 

У першій половині січня на Тернопільщині дощитиме

Дощову погоду передбачають метеорологи у першій половині січня на Тернопільщині. Температура повітря залишатиметься плюсовою, вночі можливі незначні заморозки. По всій території регіону передбачають дощі з мокрим снігом.

Через перепади температурних показників на дорогах утворюватиметься ожеледиця.

Найближчими днями Тернопільщина перебуватиме під впливом вологих атмосферних фронтів. Відтак в області передбачається хмарна погода з високою ймовірністю дощів. Дощитиме на Тернопільщині упродовж тижня. Часом дощ переходитиме у сніг. За прогнозами Укргідрометеоцентру, до кінця тижня спостерігатимуться ще вищі температурні показники.

«— У західному регіоні передбачається хмарна погода, часом з проясненнями у першій половині доби. Вітер західний 5–10 метрів за секунду, часом пориви вітру. Температура повітря: вночі від нуля до двох градусів морозу, вдень 3–5 градусів тепла, часом 7 градусів тепла. Вночі та вранці можливий туман. На дорогах утворюватиметься ожеледиця».

За попередніми прогнозами метеорологів, порівняно тепла погода передбачається і на Різдвяні свята. Не обійдеться і без дощів, тож жителям краю радять готувати парасолі.

Джерело: Доба 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер