images/stories/logosait_new.jpg

 

За свої протиправні дії зловмисники відповідатимуть перед законом

policiaЧастину 1 статті 185 ККУ – таємне викрадення чужого майна інкримінують поліцейські п’ятьом жителям Тернопільської області. Зловмисникам загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Всі п’ять фактів об’єднує одне – безпечність краян. Вони, самі того не підозрюючи, запросили до своїх помешкань крадіїв. Нові знайомі спершу входили у довіру, а потім непомітно викрали засоби зв’язку.

Один з потерпілих розповів, що напередодні ввечері він випивав в компанії з новим знайомим. З ним тернополянин познайомився того ж дня на залізничному вокзалі. Цю подію вони вирішила відсвяткувати.

Через велику кількість випитого 22-річний парубок заснув в кімнаті відпочинку, а прокинувшись зрозумів, що став жертвою крадія. Зловмисник викрав верхній одяг заявника та мобільний. Завдані збитки тернополянин оцінив у 6 900 гривень.

За аналогічними схемами потерпіло ще четверо потерпілих. Про те, що вони стали жертвами крадіїв розуміли, коли виявляли відсутність майна.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції розшукали всіх зловмисників.  Тепер їм загрожує кримінальна відповідальність відповідно до закону.

Поліцейські просять краян не довіряти всім новим знайомим, адже ви не знаєте цих людей та що в них на меті.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер