images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі акція націоналістів проти московських попів супроводжувалася штовханиною та побиттям дівчат монахами

FJ1A965314 січня у Тернополі «Правий сектор» влаштував імпровізовану акцію проти московської церкви.

Під входом у собор по вулиці Коновальця зібралося кілька десятків націоналістів, які принесли з собою дитячі іграшки у знак протесту проти дій служителів православної церкви московського патріархату.

Зовсім нещодавно її представник у Запоріжжі відмовився відспівувати дитину, бо вони, мовляв, іновірці (дитина була хрещена в церкві Київського патріархату), чим викликав неабияке обурення і хвилю масових протестів по всій Україні.

У Тернополі до акції долучилися кілька націоналістичних організацій та містяни, які принесли з собою дитячі іграшки, ляльки, що вже стали символом невдоволення антилюдськими діями московського патріархату.

Коли громадські активісти разом з тернополянами захотіли ввійти лише на подвір’я храму, їх не впустили, зустріли зі словами: «Ваш отєц диявол і молитесь ви дияволу» й одразу перекрили прохід. Як наслідок двоє жінок отримали незначні травми – їх побив промосковський монах.

«Своїми діями церква окупанта вкотре підтвердила, що вони перейшли в стан агонії і відчувають свій кінець, – зазначають у «Правому секторі». – Зважаючи на вищенаведену інформацію, констатуємо порушення Закону України про свободу совісті та релігійні організації. «Правий Сектор» продовжуватиме боротьбу за Єдину Українську помісну Церкву.»

Окрім того, прихожани московської церкви постійно викрикували у сторону пікетувальників, щоб ті зняли «бандерівські» прапори. «Це ваш президент Порошенко вбиває ваших чоловіків!» – кричала одна з жіночок. Щоправда, на запитання хто у неї президент, прихожанка відмовилася відповідати.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер