images/stories/logosait_new.jpg

 

Біатлон: Семаков завалив гонку для України

Біатлон: Семаков завалив гонку для України
Фото: biathlonworld.com

Через штрафне коло Володимира Семакова Україна зуміла фінішувати лише в середині другого десятка.

Чоловіча збірна України з біатлону посіла лише 15 місце в естафеті на етапі Кубка світу в Рупольдингу.
Почав гонку для нас Артем Прима досить непогано, ставши сьомим із відставанням у 12 секунд. Сергій Семенов, який вперше стартував цьогоріч,  також непогано відпрацював на вогневих рубежах, трохи програвши по швидкості, але після його етапу Україна була восьмою з відставанням 45 секунд.
А ось Семаков завалив стійку - коло штрафу, жахлива хода і 21 місце в кінцівці третього етапу. На останньому колі Семаков програв представникам Фінляндії, Канади, Естонії та інших країн.
Дмитро Підручний зробив, що міг, - відіграв шість позицій, з яких три на останньому колі і зумів підняти Україну на 15 місце, що не може радувати.
Перемогу в гонці очікувано здобула Норвегія, яка лідирувала в ході всієї гонки. Довгий час разом зі скандинавами трималися італійці, але на останньому етапі за цю збірну виступав Тьєррі Ченал, який опустив свою команду з другого на сьоме місце.
Завдяки роботі Мартена Фуркада на третьому етапі срібло дісталося Франції. Лідер світового біатлону вийшов на дистанції разом з Володимиром Семакова, але передав естафету першим. Антонін Гюгоньо битися з Йоханнесом Бе не зміг, але друге місце без проблем захистив.
Третьою виявилася Росія, яка до останньої стрільби була за межами трійки, але Шипулін скористався провалом Італії і приніс своїй збірній другу медаль у сезоні.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер