images/stories/logosait_new.jpg

 

У тернопільських маршрутках запрацював контроль

marshЗ понеділка у Тернополі запрацював контроль у громадському транспорті. Контролери перевірятимуть наявність проїзних квитків та документів на проїзд у пасажирів, щоб полегшити роботу водіїв.

Особи, які не матимуть квитків, будуть оштрафовані.

«Тернопіль сьогодні впроваджує новацію, яка діє в усьому цивілізованому світі. Цей перехідний етап є складним, але є розуміння між усіма сторонами, що він необхідний, – зазначає міський голова Сергій Надал. – За результатами зустрічі із перевізниками та водіями ми домовилися, що перевізники повинні переходити на інший режим роботи, зокрема розраховувати зарплату водіям за год./км., що стимулюватиме їх відпрацьовувати весь графік. Також буде доставлено у тестовому режимі додаткові зчитувачі оплати проїзду. Окрім цього, з понеділка працюватиме система контролю. Тобто контролери перевірятимуть наявність проїзних квитків та документів на проїзд у пасажирів. А ті особи, які не матимуть квитків, будуть оштрафовані у 20-ти кратному розмірі.

Нагадаємо, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів та Закону України з 2 січня у Тернополі впроваджено автоматизовану систему обліку оплати проїзду у міському пасажирському транспорті.

Відтак, пасажири, які не мають «Файної карти» повинні оплатити за проїзд на 1 гривню дорожче – 4 гривні у тролейбусі та 5 гривень у маршрутці.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер