images/stories/logosait_new.jpg

 

Хто отримає 20 тисяч від міськради?

Грошові винагороди отримають переможці міських конкурсів на кращий макет шопки «Різдвяне диво» та краще оформлення ялинки, території і закладу «Феєрія новорічного міста». На обидва конкурси виділили по десять тисяч гривень. Відповідні рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.

Ці конкурси проводять у Тернополі вже декілька років поспіль. Щороку на них виділяють однакову суму для виплати грошової винагороди. Гроші розподіляють між переможцями залежно від зайнятого місця. Номінацій є декілька, як у першому, так і в другому конкурсі, і в кожній є від одного до трьох переможців. Перші місця отримують найбільшу суму. Це може бути дві, півтори тисячі або тисяча гривень. Усе залежить від того скільки призових місць визначило журі конкурсів. Буває, що є два перших місця, або два других і три третіх тощо. Відповідно, ті, хто зайняв треті місця – отримують меншу суму винагороди. У конкурсі шопок це може бути 500-600 гривень, у конкурсі на прикрашання ялинки, території і закладу – 200 гривень.

Суму у двадцять тисяч гривень на конкурси виділили з міського бюджету за рахунок коштів передбачених Програмою підтримки книговидання місцевих авторів, висвітлення діяльності міської ради, забезпечення святкових та офіційних заходів на 2016-2018 роки. Нагородження цьогорічних переможців конкурсів відбудеться 20 січня о 14.00 під час параду вертепів та різдвяного концерту «Нова радість стала» на Театральному майдані.

Ольга Трач

Фото автора

zz.te.uа

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер