images/stories/logosait_new.jpg

 

Після років самотності Кіану Рівз завів сивокосу подругу?

Голлівудського актора Кіану Рівза, за яким упродовж років закріпилася репутація сумного одинака, днями сфотографували у Лос-Анджелесі під час зустрічі з жінкою.

Нею виявилася художниця Александра Грант, із якою зірку "Матриці" раніше поєднували спільні творчі проекти.

53-річний актор та 44-річна мисткиня трапилися на очі фотографам, коли виходили з романтичного італійського ресторану. Потім вони, усміхнені та задоволені, поїхали одним авто, пише The Daily Mail.

У Кіану Рівза роман із художницею?

У 2011-му році Рівз та Грант разом випустили книгу "Ода до радості", де акторові тексти супроводжували малюнки художниці, а в 2016-му вийшла друга їхня спільна робота, яка звалася "Тіні". У ній були вірші Кіану на філософські теми та фотографії Александри.

"Ніхто не вміє рухатися так, як він. Він - надзвичайний артист. Переважно тому ці знімки такі цікаві. Я знала, якщо я рухатиму камерою, ніби ми танцюємо разом, як фотограф та об'єкт, то нам вдасться створити ці прекрасні оптичні ілюзії", - ділилася свого часу досвідом роботи з Рівзом Грант.

Чи переросла творча ідилія у дещо більше за дружбу, поки незрозуміло. Але, наголошує видання, таким радісним, як оце в товаристві Александри, Кіану Рівза можна побачити нечасто.

Александра Грант - просто подруга або...?

Як відомо, актор ніколи не був одружений. У особистому житті його спіткала велика трагедія: дитина Кіану та його подруги, актриси Дженніфер Сайм народилася мертвою. Через рік вони розійшлися, і через кілька тижнів після розриву Дженніфер загинула в автокатастрофі.

Нагадаємо, торік Рівз заявив, що вже ніколи не стане батьком, і що для нього в цьому сенсі "все скінчено". Свого часу в актора буцімто були романи з Шарліз Терон, Сандрою Буллок, Вайноною Райдер і Дайан Кітон.

Прінтскрін з The Daily Mail

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер