images/stories/logosait_new.jpg

 

Діта фон Тіз збирається до 50 років стати мамою

Бурлеск-діва Діта фон Тіз, котрій у вересні виповниться 46 років, вважає, що має ще вдосталь часу на те, щоби стати мамою. Усиновлення є її запасним планом.

Про це зірка розказала в інтерв'ю The Telegraph, пише Contact Music.

"Нещодавно я ходила на щорічний огляд, і лікар мені каже: "А я збираюся приймати пологи в 51-річної жінки". І питаю: "Ви серйозно?" "Так, усе змінюється." "Ну добре." У мене лишається ще п'ять років, якщо мені захочеться. І я завжди можу всиновити", - поділилася Діта.

Зі слів фон Тіз, вони з рокером Мериліном Менсоном тепер, через десять років після розлучення, знову друзі. Екс-чоловік навіть запросив її до себе в гості, і в кралечки виникла ідея подарувати йому "стриптиз-свічку", сувенір зі своїм зображенням, яке "оголюється" по мірі нагрівання.

До 50 років Діта дозріє до материнства

"...Щоби він міг весь час дивитися на те, чого в нього більше нема", - пояснила вона.

Як запевнила Діта, за свою кар'єру їй "пощастило" жодного разу не стати жертвою сексуальних домагань. На її думку, помогло те, що вона завжди чітко окреслювала свої кордони, і її завжди та всюди супроводжує або бойфренд, або асистент.

"І я - сама собі бос, тож не зобов'язана погоджуватися на якусь роботу. Я щойно відмовилася від проекту, бо подумала: "Мені не треба, щоби цей чувак дихав мені в шию і запрошував на вечерю. Я не у відчаї", - поділилася зірка.

Нагадаємо, про те, щоби стати батьком, якраз розмірковує й 49-річний Мерилін Менсон, який не хоче, щоби його рід зевершився на ньому. Але він не певен, чи буде це чесно по відношенню до дитини - привести її у його світ.

Фото з Instagram фон Тіз

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер