images/stories/logosait_new.jpg

 

У центрі Тернополя виросте ще одна забудова

Тернопільський завод продтоварів піде під ніж, а на його місці збудують комплекс житлових багатоповерхівок.

Про це повідомив депутат Тернопільської міської ради з фракції БПП, директор державного оборонного підприємства «Промінь» Тарас Білан, пише Репортер.

– На чергову сесію Тернопільської міської ради планують винести рішення про знищення та порізку на металобрухт заводу продтоварів, а після цього про забудову цієї території житловими будинками,  – розповів Тарас Білан (на фото).

Завод продтоварів у Тернополі  свого часу викупив відомий тернопільський бізнесмен, власник мережі магазинів, депутат міськради Петро Ландяк. Його директором нині є син депутата. Земля під заводом теж належить на правах приватної власності родині Ландяка. А рішення міської ради потрібно лише, щоб змінити цільове призначення території заводу з промислової в житлову зону.

Тарас Білан визнає, що завод – це приватна власність і власник сам визначає, що з ним робити. Натомість зазначає: «Що ж то за приватники, які заводи руйнують, а замість них будинки ставлять? Панове, скоро в нашому місті будуть стояти одні будинки, де ж тоді створювати продукт?».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер