images/stories/logosait_new.jpg

 

Україна і Хорватія планують спільні військові навчання

Україна і Хорватія планують спільні військові навчання
Фото: facebook.com/theministryofdefence.ua
Полторак зустрівся з Пленковичем

Міністр оборони Степан Полторак і прем'єр-міністр Хорватії Андрій Пленкович домовилися про проведення військових навчань в Україні із залученням хорватських військових.

Міністр оборони Степан Полторак і прем'єр-міністр Хорватії Андрій Пленкович обговорили питання співпраці двох країн і майбутні військові навчання із залученням хорватських військових. Про це повідомляється на офіційному сайті Міноборони.
"У подальшій перспективі ми запланували проведення спільних військових навчань з залученням хорватських військових і сподіваємося на вашу підтримку. В Україні працює багато інструкторів від країн Альянсу, на полігонах вчать наших військовослужбовців, і ми дуже б хотіли вивчати досвід Хорватії, якій також довелося вести бойові дії на території країни, адже вважаємо цей досвід унікальним", - зазначив під час зустрічі Полторак.
Нагадаємо, міністр оборони Хорватії Дамір Крстічевіч заявив про повну підтримку євроатлантичних процесів інтеграції України та готовність допомогти з реформуванням українських Збройних сил.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер