images/stories/logosait_new.jpg

 

Матір з донькою потрапили під колеса іномарки. Водій з місця ДТП втік

224Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася 29 січня на Збаражчині. В селі Лози водій автомобіля збив двох пішоходів – маму та доньку і з місця аварії втік.

Потерпілих з травмами госпіталізували до лікарні. У тридцятишестирічної жінки забій грудного відділу хребта, закрита черепно-мозкова травма та струс. У її доньки, 1999 року народження, забійна рана надбрівної ділянки голови, закрита черепно-мозкова травма та інші ушкодження.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції. За попередніми даними, аварія трапилася близько 20:00. Ділянка дороги практично не освітлена. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронцям вдалося вийти на слід втікача. Через дві години після автопригоди, вони знайшли винуватця аварії. Це – двадцятишестирічний житель села Бодаки.

Водій у скоєному зізнався. Чоловік каже, що на момент ДТП у його автівці марки Audi -80 не працювала права фара і він не помітив, що збив людей. Відчув лише удар та зупинився за метрів 200-250 від місця пригоди. Проте нікого не побачив і поїхав далі. Потерпілі йшли узбіччям дороги на зустріч транспортним засобам.

У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 частина 1 ККУ.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер