images/stories/logosait_new.jpg

 

Сезонні фрукти дорожчають, натомість овочі дешевшають

mandarynСезонні фрукти, такі як мандарини, хурма, банани та апельсини дорожчають, натомість овочі – капуста, помідори та огірки, стають дешевшими. На Тернопільському ринку побувала наша кореспондентка Христина Коваль.

Чим ближче до завершення зими, тим дорожчими стають сезоні фрукти, такі як мандарини, хурма, банани та апельсини. Пані Оксана торгує на ринку уже декілька років, каже з початку року ціни постійно збільшуються .

-Кінець сезону буває і воно через то вже нема такого  вже і другий товар появляється по сезону. Огірки там підуть наші, – розповідає продавчиня овочів та фруктів ОКСАНА.

У той час, овочі, такі як капуста, помідори та огірки стають дешевшими.

–Нема збуту, люди менше почали купляти, вже нема збуту і  зв’язку з тим, навіть поставщик він скидає нам ціну, бо так само хоче продати, а товар “скоропортящий” його неможна довго зберігати, – каже продавець овочів та фруктів ОКСАНА.

Тернополянка Наталя зауважила набір фруктів на певну суму значно збільшився.

–Місяць тому купувала частіше мандарини, ананаси перед Новим Роком, а зараз трішки подорожчало фрукти і вже менше, – розповідає  тернополянка НАТАЛЯ.

На тернопільському ринку найдорожча є хурма, за неї  доведеться заплатити більше 70 гривень за кілограм в середньому, що стосується овочів, то найдешевша  пекінська капуста, ціна якої всього лиш 15 грн за кілограм.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер