images/stories/logosait_new.jpg

 

Талановиті маленькі жителі Тернопільщини можуть взяти участь у конкурсі «Яскраві діти України»

26219743_392962914462331_7898351127662198016_nДорогі наші яскраві таланти! Всі, хто бажає взяти участь у Яскраві діти України – конкурс дитячої творчості, але його малу батьківщину оминуло турне обласних етапів національного відбору на легендарний міжнародний фестиваль SanremoJunior-2018, мають УНІКАЛЬНИЙ ШАНС! Оголошується ДОДАТКОВИЙ ВІДБІР, що відбудеться 13 лютого у Києві.

Тобі від 6 до 15 років і ти вмієш співати? Мрієш про світову сцену? Надсилай свою анкету і відео з власним виконанням двох пісень (українська сучасна або народна пісня, світовий хіт) до 5 лютого 2018 року на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

7 лютого Оргкомітет конкурсу на офіційній фейсбук-сторінці опублікує інформацію про тих учасників, які пройдуть попередній кастинг. На додатковий відбір потрапить по три дитини від області. А вже 13 лютого у столичному Будинку вчених професійне зіркове журі визначить тих конкурсантів, які матимуть можливість взяти участь у національному фіналі конкурсу дитячої творчості “Яскраві діти України” 16 березня 2018 року.

До участі у відборі запрошуються діти з Одеської, Дніпропетровської, Миколаївської, Кіровоградської, Житомирської, Вінницької, Херсонської, Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської, Львівської, Черкаської та Чернівецької областей.

Повні умови участі у додатковому відборі можна дізнатись у Положенні за посиланням https://goo.gl/MX24Qk.

Анкета учасника https://goo.gl/S9gmpZ.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер