images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі пройшов автопробіг за доступне розмитнення автомобілів

Цими вихідними містами України пройшов автопробіг за доступне розмитнення європейських машин. Приєдналося до автопробігу близько двох сотень водіїв з Тернопільщини. Вони стартували біля Тернопільського аеропорту.

Організували автопробіг активісти громадської організації «Авто-Євро-Сила». Їхня основна вимога – зниження вартості розмитнення європейських автомобілів.

«Ми відстоюємо право і можливість багатьох українців – придбати і користуватися практичним, економним автомобілем. Ми вкотре хочемо нагадати владі про наші вимоги. А це – можливість розмитнити автомобіль за адекватну ціну, хоча б за європейську ціну, а не таку здирницьку, як в нас. В багатьох європейських країнах ціна коливається від трьохсот до п’ятисот доларів. Ми б хотіли, щоб в нашій країні була приблизно така ціна. Тому і виходимо на такі акції. Нині ця акція має мирний характер, навіть дещо попереджувальний», – каже голова Тернопільського осередку ГО «Авто-Євро-Сила» Ігор Красновський.

Активісти громадської організації «Авто-Євро-Сила» проводять такий автопробіг сьомий раз. Свої вимоги вони вже відстоювали і під стінами Верховної Ради України. Активісти, кажуть, якщо до них не дослухаються, підуть на більш радикальні заходи.

Софія Романська


zz.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер