images/stories/logosait_new.jpg

 

На боротьбу з голодом необхідно понад $ 1 млрд - ООН

На боротьбу з голодом необхідно понад $ 1 млрд - ООН
Фото: gettyimages.co.uk
Сильніше за всіх від голоду страждають 26 країн

Для боротьби з голодом у всьому світі у 2018 році знадобиться $ 1,06 млрд. Надання допомоги необхідно постраждалим від криз у 26 країнах світу, включаючи Ємен, Демократичну Республіку Конго, Південний Судан, Сирію і Сомалі.

Продовольча і сільськогосподарська організація Об'єднаних Націй (ФАО) просить у донорів у 2018 році $ 1,06 млрд для допомоги тим, хто голодує у світі. Про це повідомляє Центр новин ООН.
"Реальність така, що, хоча життя мільйонів людей були врятовані завдяки швидкому гуманітарному реагуванню у 2017 році, мільйони людей залишаються на межі голоду", - сказав директор відділу з питань надзвичайних ситуацій та реабілітації ФАО Домінік Бурджон.
Як зазначається, надання допомоги необхідно постраждалим від криз у 26 найнебезпечніших країнах світу, включаючи Ємен, Демократичну Республіку Конго (ДРК), Південний Судан, Сирію і Сомалі. Також складна ситуація спостерігається в Ємені, Іраку і М'янмі.
У першу чергу допомогу надаватимуть тим, хто живе в сільській місцевості, і чиє життя безпосередньо залежить від сільського господарства. Співробітники ФАО, зокрема, надаватимуть фермерам насіння і сільськогосподарські інструменти, а також проводити курси з підвищення ефективності виробництва й управління земельними та водними ресурсами.
За даними останньої доповіді ООН, кількість тих, хто голодує, протягом багатьох років скорочувалася, проте останнім часом цей показник знову почав зростати. Зараз у світі недоїдає 815 мільйонів осіб, повідомили в ООН.
Нагадаємо, в новій доповіді Всесвітньої продовольчої програми ООН повідомляється, що голод і недоїдання є основними факторами міграції.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер