images/stories/logosait_new.jpg

 

Погода в Україні: ожеледиця і невеликий сніг

Погода в Україні: ожеледиця і невеликий сніг
Фото: Страница Fаcebook Укргидрометцентра
В Україні прогнозують мокрий сніг

В Україні в понеділок, 12 лютого, очікується невеликий, місцями - мокрий сніг, на дорогах - ожеледиця. Більше опадів очікується у південних і східних областях.

Про це повідомляє Укргідрометцентр на своїй сторінці у Facebook.
"12 лютого в Україні в південній частині, східних та Дніпропетровській областях сніг, мокрий сніг, на півдні з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, пориви північно-східного вітру 15-20 м/с. На решті території місцями невеликий сніг, вітер переважно північно-східний, помірний. На дорогах країни місцями ожеледиця", - йдеться в повідомленні.
Температура вночі - 2-7 градусів морозу, в прикарпатських областях - 7-12 градусів морозу. Вдень у південній частині та вночі від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.
У Львові 12 лютого буде без істотних опадів. Температура вночі - 6-8 градусів морозу, вдень - близько 0.
У Дніпрі вночі без істотних опадів, вдень мокрий сніг. Температура вночі - 3-5 градусів морозу, вдень - 0-2 градуси тепла.
У Харкові вночі буде сніг, вдень - мокрий сніг. Вночі очікується 6-8 градусів морозу, вдень - 2-4 градуси нижче нуля.
В Одесі прогнозують вночі мокрий сніг, вдень - без істотних опадів. Температура вночі - 2-4 градуси морозу, вдень - 1-3 градуси тепла.
У Києві 12 лютого місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі - 2-4 градуси морозу, вдень - близько 0.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер