images/stories/logosait_new.jpg

 

Трамп засумнівався в прагненні Ізраїлю до миру з палестинцями

Трамп засумнівався в прагненні Ізраїлю до миру з палестинцями
Президент США Дональд Трамп

Президент США Дональд Трамп вважає, що відносини США з Ізраїлем були б набагато кращими, якби йому і Палестині вдалося укласти мирну угоду.

Американський лідер Дональд Трамп висловив сумнів у тому, що Ізраїль щиро налаштований на досягнення миру з палестинцями.

"Зараз я не можу сказати, що палестинці прагнуть миру, вони не прагнуть. Але я не зовсім переконаний, що й Ізраїль прагне до миру. Нам залишається тільки дивитися, що відбувається", - заявив президент США в інтерв'ю ізраїльському виданню Hayom.

За словами Трампа, відносини між США й Ізраїлем є "чудовими", але вони "були б набагато кращими, якби Ізраїлю й Палестині вдалося укласти мирну угоду".

У відповідь на запитання про те, чи можливі в цей час мирні переговори між Ізраїлем і Палестиною, президент США сказав: "Якщо чесно, я навіть не знаю, чи збираємося ми вести переговори. Ми подивимося, що станеться, але, думаю, буде нерозумно для палестинців, як і для ізраїльтян не домовитися".

Нагадаємо, в грудні 2017 року президент США Дональд Трамп оголосив, що Вашингтон визнав Єрусалим столицею Ізраїлю, і пообіцяв перенести туди посольство з Тель-Авіва.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш каналhttps://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер