images/stories/logosait_new.jpg

 

Названо основні версії катастрофи Ан-148

Названо основні версії катастрофи Ан-148
Фото: twitter.com/involokolamsk
Уламки Ан-148, який розбився під Москвою

Слідство розглядає кілька версій авіакатастрофи з літаком Саратовських авіаліній, зокрема погодні умови, людський фактор і технічний стан лайнера.

Слідчий комітет Росії розглядає кілька версій аварії пасажирського літака Ан-148 Саратовських авіаліній у Підмосков'ї. Основні - погодні умови, людський фактор і технічний стан лайнера, повідомили в прес-службі відомства ввечері в неділю, 11 лютого.

Слідчі також перевірять інші можливі причини катастрофи. На цей час встановлено, що жодних повідомлень про несправності повітряного судна від екіпажу не надходило.

"Радіус розкиданих фрагментів літака становить не менше ніж кілометр. Криміналісти приступили до огляду із застосуванням новітньої криміналістичної техніки, з урахуванням великої площі для огляду з повітря використовується квадрокоптер", - ідеться в повідомленні Слідчого комітету.

За інформацією ЗМІ, серед жертв авіакатастрофи є три іноземці - громадяни Азербайджану, Казахстану та Швейцарії. Українців на борту Ан-148 не було.

Нагадаємо, пасажирський літак Ан-148 Саратовських авіаліній зазнав аварії в неділю, 11 лютого, після вильоту з Домодєдово до Орська. На борту перебувала 71 особа - 65 пасажирів і шість членів екіпажу. Рятувальники заявляють, що шансів вижити ні в кого не було.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер