images/stories/logosait_new.jpg

 

Тарантіно покусав Фергі та вибачився перед жертвою Поланскі

Режисер Квентін Тарантіно визнав, що був неправий, коли заявляв, що секс його колеги Романа Поланскі з 13-річною дівчинкою не можна вважати зґвалтуванням. Від того злощасного інтерв'ю минуло вже багато років, і тепер він так не думає.

Тарантіно назвав ту свою заяву "безвідповідальною" та перепросив жертву Поланскі, Саманту Геймер.

Про це пише Variety.

Тарантіно вибачився перед жертвою Поланскі

"Я хочу принести публічні вибачення Саманті Геймер за мої безвідповідальні зауваження на "Шоу Говарда Стерна", за спекуляції щодо неї та злочину, який було по відношенню до неї вчинено. 15 років по тому я розумію, який неправий був. Міс Геймер БУЛО зґвалтовано Романом Поланскі", - говориться у заяві Тарантіно.

"Коли Говард підняв тему Поланскі, я хибно зіграв роль адвоката диявола у суперечці, заради провокації, я не взяв до уваги почуттів міс Геймер і щиро перепрошую", - запевнив він.

Як відомо, в скандальному радіоінтерв'ю 2003-го року Тарантіно заявив, що 13-річна Геймер "сама хотіла", якщо пішла тусити з Поланскі.

До слова, спливла ще одна яскрава історія про Тарантіно: на зйомках фільму Роберта Родрігеса "Планета страху" Квентін так захопився роллю зомбі, що повалив і добряче покусав співачку Фергі.

І хоча на відео, яке наводить Jesebel, артистка жаліється на це, сміючись, вона показує на камеру синій слід від зубів Тарантіно на своєму плечі.

Фергі показує слід від зубів Тарантіно

Нагадаємо, як висловилася нещодавно Ума Турман, її співпраця з Тарантіно завжди нагадувала "бійку в багнюці з дуже лютим братом". Під час зйомок "Убити Білла", наприклад, він особисто для кадру плював їй у лице та душив ланцюгом. Із його вини, вважає Турман, вона мало не загинула в аварії.

Фото з Instagram

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер