images/stories/logosait_new.jpg

 

Путін і Трамп провели телефонну розмову

Путін і Трамп провели телефонну розмову
Президенты США и России Дональд Трамп и Владимир Путин

Лідери двох країн обговорили палестино-ізраїльське врегулювання, а також інші питання, які викликають взаємну стурбованість, включаючи ядерну проблему КНДР.

Президенти США і Росії Дональд Трамп і Володимир Путін провели телефонну розмову в понеділок, 12 лютого, повідомили в прес-службі Білого дому.

Зазначається, що лідери двох країн обговорили питання, що викликають взаємну стурбованість, включаючи ядерну проблему КНДР.

Також Трамп заявив про необхідність досягнення "міцної мирної угоди" між Ізраїлем і Палестиною.

"Президент Путін зазначив, що він зустрінеться з президентом Палестинської автономії Махмудом Аббасом пізніше сьогодні (12 лютого - ред.), а президент Трамп сказав, що зараз саме час працювати в напрямку міцної мирної угоди (між Ізраїлем і Палестиною - ред.)", - повідомили в адміністрації президента США.

Крім того, американський лідер висловив співчуття у зв'язку з катастрофою російського літака Ан-148, яка забрала життя 71 людини, і заявив про готовність допомогти в розслідуванні трагедії.

Раніше сам Путін на зустрічі з лідером Палестини повідомив про розмову з Трампом і уточнив, що обговорювалося палестино-ізраїльське врегулювання.

Нагадаємо, російський лідер заявив, що рішення президента США визнати Єрусалим столицею Ізраїлю може призвести до дестабілізації ситуації на Близькому Сході.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер