images/stories/logosait_new.jpg

 

Стало відомо, скільки Україна витратила на підготовку до Олімпіади

Стало відомо, скільки Україна витратила на підготовку до Олімпіади
Фото: gettyimages.co.uk
Україна витратила на підготовку до ігор 20 млн гривень

Україна закупила в 2017 році обладнання та екіпіровку на 20 млн грн для підготовки спортсменів до Олімпіади-2018, яка проходить у Південній Кореї.

У 2017 році Україна закупила обладнання, інвентар та екіпіровку на 20 млн гривень для підготовки спортсменів до Зимових Олімпійських ігор 2018 року в Пхьончхані. Про це у себе в Facebook повідомив міністр спорту Ігор Жданов.
"Щоб уникнути спекуляцій, які, на жаль, доводиться чути від багатьох журналістів і коментаторів зимових Олімпійських ігор - публікую перелік обладнання, інвентаря, екіпіровки, закуплених для наших спортсменів-зимовиків тільки в 2017 році в рамках підготовки до Пхьончхану-2018. Загалом, з урахуванням всіх закупівель - це близько 20 млн гривень", - написав він.
За словами міністра, серед іншого, були закуплені 12 німецьких гвинтівок для біатлону по 199 000 грн, а також сонцезахисні окуляри, зимові і літні сани, тренувальні та гоночні комбінезони та інше.
"Ще раз підкреслюю, практично, все, що замовляли тренерські штаби збірних команд для підготовки наших спортсменів до зимових Олімпійських ігор-2018, було придбано в необхідних обсягах за рахунок платників податків", - підкреслив Жданов.
Нагадаємо, на Зимові Олімпійські ігри, які проходять цьогоріч у корейському Пхьончхані, на сьогодні продано 884 000 квитків.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер