images/stories/logosait_new.jpg

 

"Агрон-ОТГ" з нічиєї розпочав виcтупи на Меморіалі Юста

"Агрон-ОТГ" з нічиєї розпочав виcтупи на Меморіалі Юста

Чемпіон Тернопільської області з футболу 2017 року великогаївський "Агрон-ОТГ" зіграв унічию у стартовому матчі ХІХ-го традиційного турніру з футболу, пам’яті заслуженого тренера України Ернеста Юста проти ФК "Богун" (Броди, Львівська область) – 3:3, повідомляє ФФТО.

Уже в дебюті матчу центральний оборонець "Агрона" Сергій Лук’янов порушив правила у своєму штрафному майданчику і арбітр призначив пенальті, якого суперник, красивим ударом-черпачком, зумів реалізувати (0:1).

Вже за кілька хвилин підопічні Романа Курдупеля зуміли зрівняти рахунок. Це правого півзахисника Назара Ільчишина партнери по команди вивели віч-на-віч з воротарем і той красиво перекинув м’яча через кіпера (1:1). До перерви суперники ще по разу відзначилися. У команди з Великих Гаїв знову м’яча забив Назар Ільчишин, удар якого метрів з 25-ти був точним (2:1).

Після перерви "Агрон-ОТГ" знову повів у рахунку. Герой матчу – Назар Ільчиниш і втретє у матчі вразив ворота суперника. Цього разу Назар вдало зіграв при великому скупчені гравців у штрафному майданчику ФК "Богун" (3:2). Але перемогу колектив Романа Курдупеля втримати не зумів, доволі нелогічним гол забила команда з Бродів наприкінці матчу, не виручив у цьому епізоді новобранець "Агрона" Руслан Мазур (3:3).

Команда "Агрон-ОТГ" у звітному матчі грала в такому складі: Мазур – Пастернак, Лук’янов, Глухан, Анатолій Гринченко – Кривобедрий, Андрієшин, Ільчишин, М. Когут, Гаврилюк – Понєдєльнік. На заміну виходили – Ціх, Мельник, Ковальчук, Оконський, Онищук, Марценюк.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер