images/stories/logosait_new.jpg

 

США та Ізраїль успішно випробували систему ПРО

США та Ізраїль успішно випробували систему ПРО
Фото: US Navy
Запуск ракети Arrow-3

Дальність польоту ракети Arrow-3 - до 2000 кілометрів, висота - до 100 км. Цей комплекс розробили в Ізраїлі за допомогою американського концерну Boeing.

Військові США та Ізраїлю провели успішне випробування системи протиракетної оборони Arrow-3, яка призначена для перехоплення балістичних ракет у космосі. Про це повідомляє Міністерство оборони Ізраїлю у Twitter.
"Сьогодні Міністерство оборони Ізраїлю та Міністерство оборони США успішно завершили льотні випробування системи ПРО Arrow-3, призначеної для захисту від загроз балістичних ракет поза атмосферою. Випробування проводилися на полігоні в центральній частині Ізраїлю", - йдеться в повідомленні.

Today, the Ministry of Defense and the US MDA successfully completed a flight test of the Arrow-3 Weapons System that is designed to defend against ballistic missile threats outside the atmosphere. The test was conducted at a test site in central Israel.

За даними ЗМІ, дальність польоту ракети комплексу Arrow-3 - до 2000 кілометрів, висота - до 100 км. Комплекс складається з РЛС Super Green Pine, бойової операційної системи Citron Tree і центру управління пуском ракет Hazlenut Tree. Arrow-3 розробляли в Ізраїлі за допомогою американського концерну Boeing.
Раніше повідомлялося, що США провели випробування нової гіперзвукової зброї, яку можна використати для нанесення неядерних ударів по будь-якій точці планети протягом години.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер