images/stories/logosait_new.jpg

 

Шоумен Мухарський виїхав з України і попросить притулку в ЄС

Шоумен Мухарський виїхав з України і попросить притулку в ЄС
Фото: Вголос
Антін Мухарський

Свій від'їзд Антін Мухарський пояснив фінансовими претензіями від колишньої дружини Сніжани Єгорової та посиленням відповідальності за несплату аліментів.

Український актор і шоумен Антін Мухарський залишив Україну і має намір просити політичного притулку в одній з країн Європи. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. Свій від'їзд він пояснив фінансовими претензіями від колишньої дружини, телеведучої Сніжани Єгорової. У них троє спільних дітей. Мухарський, відповідно до шлюбного контракту, повинен виплачувати на їхнє утримання 3 тисячі доларів щомісяця.

За його словами, в контракті також був пункт про можливість перегляду суми, якщо зміниться його матеріальне становище. У 2014 році Мухарський став заробляти менше, але колишня дружина відмовилася зменшити суму аліментів, стверджує шоумен.

"20 травня 2014 року я звернувся до Оболонського районного суду з первісним позовом про перегляд суми аліментів, зазначеної в контракті, та визначення порядку побачень з дітьми. Але цей позов досі не розглянуто", - стверджує Мухарський.

За словами шоумена, рішення виїхати з України він прийняв після набуття чинності закону про посилення відповідальності за несплату аліментів 6 лютого 2018 року. При цьому Мухарський стверджує, що у нього немає боргів перед дітьми, але як оплату "фіктивних боргів" з аукціонів продають його майно.

Раніше в Мін'юсті заявили, що майно Мухарського заарештували через борг за аліментами близько 400 тисяч гривень.

Нагадаємо, 12 грудня Антін Мухарський прийшов до суду, який розглядав його позов до Сніжани Єгорової, після чого роздягнувся догола, повісивши спідню білизну на двері суду.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер