images/stories/logosait_new.jpg

 

Злодій ховався від поліцейських в туалеті

Таємне викрадення чужого майна інкримінують працівники Тернопільського відділу поліції  34-річному мешканцю Сумщини. Зловмисник спробував викрасти у жительки обласного центру мобільний телефон. Втім, спроба виявилася невдалою.

Подія трапилася 23 лютого близько 17 години. До працівників роти поліції особливого призначення, котрі патрулювали поблизу залізничного вокзалу за допомогою звернувся неповнолітній. Хлопчик повідомив, що в його мами щойно викрали мобільний телефон. Поліцейські одразу вирушили до місця події.

Зі слів потерпілої, невідомий  витягнув з її кишені мобілку біля одного з торгових мафів на Привокзальному майдані. Жінка описала злодія, тож поліцейські одразу кинулися на його пошуки. Чоловіка, схожого за описом на ймовірного крадія, правоохоронці помітили біля входу в готель, розташованого в приміщені залізничного вокзалу. Помітивши поліцейських, невідомий швидко забіг досередини. Його працівники поліції розшукали в одному з номерів готелю. Чоловік заховався в туалеті, вимкнувши світло. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу. При поверхневому обшуку поліцейські не виявили у чоловіка крадений ґаджет, однак його вдалося знайти за батареєю в коридорі готелю. Саме туди його встиг сховати зловмисник, утікаючи від поліції. У скоєному він зізнався.

Підозрюваного затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. В ході розслідування з’ясувалося, що мешканець міста Конотоп в минулому вже неодноразово судимий за майнові злочини, наприкінці 2016 року звільнився з місць позбавлення волі.  На Тернопільщину він приїхав у пошуках подальших незаконних заробітків.

Наразі доведено причетність чоловіка до скоєння трьох крадіжок мобільних телефонів в обласному центрі. Усе крадене вилучено. За фактами крадіжок згідно статті 185 Кримінального кодексу України затриманому повідомлено про підозру, йому обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою, повідомляє видання 0352.ua.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер