images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі розпочався двомісячник благоустрою

З 1 березня до 30 квітня у Тернополі триватиме двомісячних благоустрою. Враховуючи несприятливі погодні умови для виконання зовнішніх робіт з впорядкування території міста, наразі обслуговуючі підприємства розпочали приводити у належний санітарний стан об’єкти житлового фонду. Зокрема, ведуться роботи з очищення від сміття горищ, технічних поверхів, підвалів, приямків, сходових кліток, впорядкування місць загального користування, ремонт (обрізка) зелених насаджень та видалення аварійних дерев.

Протягом двох місяців у Тернополі також приведуть у належний санітарно-технічний стан прибудинкові території, відремонтують та пофарбують спортивні та дитячі майданчики, відремонтують старі та встановлять нові пісочниці, передбачено облаштування нових лавок для відпочинку, проведення ямкового ремонту покриття дворів, впорядкування зелених зон, ліквідування написів «графіті», тощо.

Під час двомісячника благоустрою також відбуватимуться загальноміські толоки. Про дати їх проведення буде повідомлено додатково.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер